SALAM MAAL HIJRAH 1438H

SEDAR TAK?

Pak Teh | Isnin, Januari 24, 2011 |
As salam....
Terpanggil aku membuat entry ini secepat mungkin kerana pada aku sebelum terlambat biarlah kita bertindak cepat..Ramai blogger yang mengejar banyak traffic dan nak buat side income dengan meletakkan gadget yang merupakan iklan-iklan...tetapi tanpa disedari ada gadget yang mempromosi sesuatu peristiwa yang bertentangan dengan Islam...tentu ramai yang dapat agak kan? Tak lain tak bukan ialah Valentine's Day...Pada aku sebagai umat Islam tidak sepatutnya kita bersubahat dalam mempromosikan peristiwa itu dalam blog kita..Aku sendiripun tak pasti gadget yang aku letakkan dalam blog aku ada tak promosi peristiwa itu. Kalau ada,  aku mintak jasa baik kekawan ingatkan aku..apa yang boleh kita buat mengikut pendapat aku, buat sementara ni, delete dulu gadget tu, nanti lepas tu load balik..atau ada idea lain dari kekawan? Nampaknya aku kena percepatkan juga untuk melengkapkan entry aku yang bertajuk SAY NO...insyaAllah

2 ulasan:

Hanis Azla berkata...

betullah, kdg tu kita tak sedar ttg perkara sebegitu.. tahnks yer sbb memberikan kesedaran dari entry ini..

MATAHARIKU berkata...

Hanis...kita ni manusia byk kelemahan, jd sama2lah kita ingat mengingat

Catat Ulasan

Komen jelah apa yang patut...TERIMA KASIH

Next previous home