SALAM MAAL HIJRAH 1438H

KEPUTUSAN PERTANDINGAN SEMPENA ULANG TAHUN PERTAMA MATAHARIKU

Pak Teh | Isnin, Mac 28, 2011 |
As salam....
L
ama sungguh aku tak update blog...sibuk sangat..aku minta maaf kepada kekawan terutamanya yang menyertai pertandingan cipta ayat kreatif sempena ulang tahun pertama blog Matahariku. Sepatutnya aku umumkan pada 16hb yang lepas. Apapun janji tetap janji walaupun aku lambat menepati janji. Aku akan umumkan pemenangnya..tetapi terlebih dulu aku ingin mengucapkan terima kasih kepada semua kekawan yang sudi menyertainya; adatlah sesuatu pertandingan itu tak semua yang menang. Kepada yang menang tahniah aku ucapkan, yang tak berjaya cuba lagi. Aku tau penyertaan kekawan bukan semata-mata untuk kemenangan tetapi sebagai tanda sokongan...syukran...

Pilih punya pilih, aku memilih ayat kreatif ciptaan Nana sebagai pemenang utama (hadiahnya topup bernilai RM20)....tahniah Nana...ayatnya ialah
Masakan
   Aku
     Tak
       Akan
         Habis
            Andaikata
              Resepi
                 Itu
                  Kurang
                     Ummphh
dan 3 pemenang saguhati (topup RM10 tiap satu) dimenangi oleh Myra Jay, cikpuanhady dan adysyariz...tahniah
Kepada kekawan yang menang sila tuntut hadiah seberapa segera yang boleh dengan menulis no fon melalui comments (komen kekawan yang ada no fon itu TIDAK akan dipublish untuk mengelakkan daripada orang lain mengetahuinya) dan bila dah dapat topup tu, memadai inform Matahariku melalui shoutbox.

4 ulasan:

Myra Jay berkata...

Tahniah pada Sis Nana dan juga CikPuanHady..
Dan tima kasih cik penganjur pilih MJ jugak sebagai pemenang saguhati :)

cikpuanhady berkata...

me ada buat tq entri..

http://www.ceritaindahkami.com/2011/03/me-dapat-cash-rm10.html

thanks..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

AkmaFaizal berkata...

tahniah pada semua pemenang..cayalah.. :)

Nana berkata...

saya dah dapat topup tu
tq..

Catat Ulasan

Komen jelah apa yang patut...TERIMA KASIH

Next previous home