SALAM MAAL HIJRAH 1438H

ULANG TAHUN PERTAMA MATAHARIKU

Pak Teh | Ahad, Mac 06, 2011 |
As salam...


Alhamdulillah....pejam celik, pejam celik....rupanya dah genap setahun aku berblog...maka bertambahlah pengalaman dan ilmu aku dalam blogging ni...mungkin juga dah banyak ilmu dan pengalaman aku dikongsi dengan kekawan...aku juga mengucapkan terima kasih kepada kekawan yang sudi membimbing aku dalam dunia blog dan kredit patut aku beri kepada
Laman Misz. Aku juga ingin ambil kesempatan untuk meminta maaf kepada kekawan yang tersinggung dengan apa yang aku tulis dalam shoutbox dan komen dalam entri.

Sempena ulang tahun pertama blog MATAHARIKU, aku nak kekawan sama-sama meraikannya dengan menyertai peraduan yang agak mudah...

Syarat-syarat peraduan:
1.  Terbuka kepada semua kekawan follower blog MATAHARIKU  dan ahli Kelab Blogger CIkgu
2.  Buat entri di blog kekawan dengan title ULANG TAHUN PERTAMA MATAHARIKU
3.  Copy & paste image di atas
4.  Buat ayat yang kreatif berdasarkan setiap huruf perkataan MATAHARIKU mengikut susunan. Contoh: perkataan KASUT.... Kalau Aku Suka Umpama Terbang
5.  Tag entri tersebut kepada seberapa ramai yang kekawan suka, secara tak langsung blog yang kekawan tag tu boleh mengambil menyertai peraduan ini
6.  Maklumkan melalui shoutbox yang kekawan menyertainya
7.  Tarikh tutup pada 14 Mac 2011 dan pemenang akan diumumkan pada 16 Mac 2011

Pemenang: ayat yang paling kreatif
Hadiah: Hadiah aku sediakan taklah begitu lumayan, saje suka-suka di samping menguji kreativiti kekawan mencipta ayat. Hadiahnya
Hadiah utama:
Tiga hadiah saguhati setiap pemenang
Selamat mencuba kekawan....



11 ulasan:

Myra Jay berkata...

Dah join...

http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/03/ulang-tahun-pertama-matahariku.html

MATAHARIKU berkata...

Terima kasih Myra

my shaizhar blog contest berkata...

saya turut serta

id follower -) my shaizhar blog contest

link -) http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/ulang-tahun-pertama-matahariku.html

Insya -Allah kawan kawan saya akan menyusul joint di sini

nana berkata...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/ulang-tahun-pertama-matahariku.html

saya join

eb ezrin2 berkata...

JOIN
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/ulang-tahun-pertama-matahariku.html
TQ

MATAHARIKU berkata...

Terima kasih Shaizar, Nana dan Eb ezrin

wan nurul hezrina abd halim berkata...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/03/ulang-tahun-pertama-matahariku.html

joinkay
id folloe wan nurul hezrina

cikpuanhady berkata...

salam..saya join..entri autopublish jam 7.12 malam nanti..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/03/ulang-tahun-pertama-matahariku.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..

Jom skodeng :Jom join Heartbeat.my!

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

zuneta berkata...

assalammualaikum....zu join ni..

http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/03/ulang-tahun-pertama-metahariku.html

mekasih ye..

cikpuanhady berkata...

salam, nak tny, betul ke apa yang saya buat tu? kalau salah, saya akan perbetulkan balik..huhu

Adyshariz berkata...

Assalammualaikum

aisha join ya..harap sempat lagi
http://ady-shariz.blogspot.com/2011/03/ulang-tahun-pertama-matahariku.html

TQ

Catat Ulasan

Komen jelah apa yang patut...TERIMA KASIH

Next previous home