SALAM MAAL HIJRAH 1438H

GIVEAWAY BY CIK PUAN NETTY

Pak Teh | Rabu, Disember 15, 2010 |
Masa aku nak update blog, aku tengok dulu shoutbox kot2 ada blogger yang singgah blog aku..rupanya adalah salah sorang blogger tu pesan amik GA dari blognya...akupun pun tengok blog netty ni...WONDERFUL LIFE dan mengenali diri sebagai CIK PUAN NETTY...ceria gak blognya..bakal cikgi katanya...dahlah dia bagi GA, bagi pulak hadiah kepada penerima GA yang kreatif menjawab soklan dia...ni dia GA nya




Biasalah bila terima GA kena jawab soklan, tapi nasib baik Cik Puan Netty hanya bagi satu soklan je...kalau tak berpeluh gak nak fikir jawapannya..soklannya:"Subjek apakah yang paling disukai di sekolah menengah dan kenapa suka subjek tu"
Ni jawapan aku: Subjek yang paling aku suka di sekolah menengah ialah MATEMATIK. Aku mula suka matematik bila cikgu matematik tu kata 1+1=10 (sistem binari)..maklum jelah masa sekolah rendah, bila 1+1 tentu jawapannya 2 kan? kan? kan?
Harap Cik Puan Netty puas hati dengan jawapan aku.....

5 ulasan:

CiK PuaN NeTTY berkata...

awk, awk tak letak pun banner sy kat sidebar awk..

MATAHARIKU berkata...

Cik Puan Netty...mungkin Cik Puan tak perasan kot...kan ada kat side bar sebelah kiri pada gadget TV MATAHARIKU

CiK PuaN NeTTY berkata...

hehe..awak..
sorry2..tak perasan.
hehe.tak tau..okeh2.penyertaan diterima okeh.
gudlak bebeh;p

MATAHARIKU berkata...

maaf diterima Cik Puan...:-)

Lulu caldina berkata...

wah ikut GA..
Good luck..

Catat Ulasan

Komen jelah apa yang patut...TERIMA KASIH

Next previous home